Acasa     De ce fitness ?    Ce produs aleg ?     Cum cumpar ?    Livrarea produselor    Contact     Blog

 

Minge aerobic Top Ball 65 cm

Noua generatie de mingi de aerobic de la inSPORTline. inSPORTline Top Ball de 65 cm este foarte rezistenta, sarcina maxima admisa este de 600 kg. Aceste modele de mingi sunt disponibile in diferite culori, si au incluse in cutie si o pompa manuala cu care se pot umfla foarte usor. 

Detalii...

Disponibilitate:

3910IN


46,00 lei cu TVA

                  

Descriere anunt:

Noua generatie de mingi de aerobic de la inSPORTline. inSPORTline Top Ball de 65 cm este foarte rezistenta, sarcina maxima admisa este de 600 kg. Aceste modele de mingi sunt disponibile in diferite culori, si au incluse in cutie si o pompa manuala cu care se pot umfla foarte usor. Aceste mingi sunt ideale pentru exercitii de fitness, cardio sau exercitii de reabilitare. Sunt mingi de gimnastica profesionale, care se pot utiliza in sali de fitness sau acasa.

  • Minge de aerobic universala
  • Material: PVC foarte rezistent
  • Suprafata cu aderenta sporita
  • Sarcina maxima admisa: 600 kg
  • Diametru minge: 65 cm
  • Pompa manuala inclusa
  • Pentru exercitii de aerobic, cardio sau de reabilitare. 

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

QR code

30 alte produse din aceeasi categorie:

 

 

Slabesti usor si te mentii in forma doar cu idealfitness.ro, magazinul online ce comercializeaza echipamente fitness, benzi de alergare, biciclete fitness, steppere, aparate de vaslit si multe alte articole sportive precum biciclete pentru copii, role, accesorii aerobic, produse menite sa te ajute sa-ti imbunatatesti ritmul cardiac, sa dai jos kilogramele in exces si sa scapi de stresul cotidian.